Colofon

Dit is een website van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, die speciaal voor de viering van 100 jaar algemeen kiesrecht is ontwikkeld.

www.ikviermijnstem.nl wordt gemaakt onder redactie van de Stafdienst Communicatie van de Tweede Kamer. De inhoud van de site is gerealiseerd door historicus Liesbeth Sparks en de Stafdienst Communicatie.

Gebruiksvriendelijkheid is uitgangspunt van het ontwerp. De website is gebouwd volgens de toegankelijkheidsrichtlijnen WCAG2 niveau AA.

De website is ontwikkeld in samenwerking met Two Kings.

Campagneconcept en visuele identiteit zijn opgesteld in samenwerking met SILO Creative Agency en EMMA – Experts in Media en Maatschappij.

Toolkit

Wil jij als organisatie of gemeente aansluiten op de campagne Ik vier mijn stem? Download hier een kant-en-klare toolkit met campagnemateriaal.

Lesboek

Honderd jaar algemeen kiesrecht in de klas? Bekijk dan hier het lesboek voor een werkvorm die aansluit bij jouw les. Liever het papieren lesboek ontvangen? Email dan je gegevens naar 100jaarkiesrecht@tweedekamer.nl.

Reacties

Uw vragen en opmerkingen over de Tweede Kamer en over deze website zijn van harte welkom. Gebruikt u daarvoor ons contactformulier.

Copyright

Tekst: Creative Commons CC BY-ND

Tenzij anders vermeld is op de inhoud van deze website de Creative Commons CC BY-ND (naamsvermelding - geen afgeleide werken) verklaring van toepassing. Deze houdt in dat het is toegestaan om de inhoud van deze website te hergebruiken, zolang het ongewijzigd is en de Tweede Kamer wordt vermeld als maker van het werk. En tenzij bij of in een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld een foto of een document) staat aangegeven dat op dat onderdeel een auteursrechtelijke uitzondering van toepassing is. Lees meer over de Creative Commons-licenties.

Foto's: niet rechtenvrij

De foto's en afbeeldingen op www.ikviermijnstem.nl zijn niet rechtenvrij en mogen niet door derden worden gebruikt, tenzij er expliciet bij staat dat de foto's wel gebruikt mogen worden. Onder bronvermelding vindt u de herkomst van de historische afbeeldingen. Heeft u nog vragen over het gebruik van tekst en foto's op deze website? Neem dan contact op met de redactie van de website: redactie@tweedekamer.nl.